Salta al contingut

Premsa

L’associació d’hostaleria Gastroliva ha participat en la celebració de la festivitat de Sant Joan que ha organitzat el Museu Valencià d’Etnologia.



El passat diumenge 22 de juny, una representació de Gastroliva, amb motiu de la festivitat de Sant Joan, va participar en la mostra gastronòmica organitzada pel Museu Valencià d’Etnologia. Els patis de la casa de la Beneficència on està ubicat el mateix museu, acolliren als pobles de la província de València. Cada poble va fer un taller de cuina per donar a conneixer la seua cultura tradicional gastronòmica.
 Oliva va estar representada per l’Associació Gastroliva, concretament pels premiats en el I Concurs Pebrera d’Or d’Oliva 2013: Restaurant el Lloc, Restaurant el Barrilet i Restaurant el Leñador.
 Chelo (R. El Lloc) i Mª Carmen (R. El Barrilet) tornaren a donar una excel·lent mostra de professionalitat i feren una demostració de la cuina del nostre poble, la pebrera farcida.
 En l’organització de l’esdeveniment participaren altres membres de la restauració d’Oliva a qui volem agrair el seu recolzament; parlem del Restaurant Nou Fase, Tot Arròs i la inestimable ajuda del president de Gastroliva Paco Oltra.

Album de fotos