Salta al contingut

Premsa

Arriba el «Dia del Putxero de Nadal» amb 20 bars i restaurants d’Oliva

El pròxim dijous, 17 de desembre, un total de vint establiments d’Oliva donaran el tret d’eixida a les festes nadalenques amb el putxero de Nadal com a protagonista indiscutible de les seues taules.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de Gastroliva, continua promocionant la gastronomia més tradicional, i dinamitzant el consum en l’hostaleria, amb menús de qualitat, molt assequibles per a tot el públic com a element promocional del sector hostaler d’Oliva.
En aquesta ocasió, el menú es compon del tradicional putxero de Nadal complet, postres, pa, café i una beguda, per només 12,50 euros, una oportunitat per a degustar un dels plats nadalencs més típics, amb totes les garanties de seguretat i responsabilitat.
Els establiments que hi participen són Bar Restaurant Paco Soqueta; Restaurant Ca Dubi; Manbys; Nou Celler; Iri el Roch Cris i Ana; Les Dos Llunes; El Lloc; La Duna; Taverna Olivense; Nou Fase; El Mosset; El Pelut; M’encanta Coqueria Restaurant; Restaurant Font Salada; Bellamar; Bar Maties, Emilio i L’Envic; Restaurant Fratelli i Restaurant MobyDick.
El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha mostrat la seua satisfacció per l’acollida que ha tingut aquesta proposta entre els professionals i, ha convidat a tots els veïns i visitants a compartir amb afins, familiars i amics el putxero d’Oliva. “En aquest Nadal, tan diferent, volíem fer un xicotet homenatge a aquesta recepta tan tradicional en totes les cases d’Oliva”. Finalment, ha recalcat que “és una recepta de la nostra terra que defineix molt bé el Nadal, amb productes valencians que uneixen a tots al voltant d’una taula, encara que siga una taula de sis.”