Salta al contingut

Agenda

Programació Nadal i Reis 2020-2021

L’Ajuntament d’Oliva ha preparat un fullet amb tota la programació d’actes prevista per a Nadal. Els esdeveniments es troben en ordre cronològic i es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de les Regidories de Festes, de Comerç, Mercats i Consum, de Cultura, Música i Biblioteques, de Gent Gran, de Joventut, de Participació Ciutadana i de Comunicació.

La programació nadalenca arrancarà el 5 de desembre amb l’espectacle Gent Gran Feliç al Centre Polivalent d’Oliva, oferint oferta festiva i cultural a les persones grans de la ciutat.

Tant majors com menuts podran gaudir de l’encesa de llums de Nadal, el pròxim 7 de desembre a la plaça de l’Ajuntament d’Oliva, que donarà el tret d’eixida a unes festes nadalenques especials. I a partir del 9 de desembre, la regidoria de Comerç, Mercats i Consum ha organitzat la Campanya de Nadal al Mercat Municipal d’Oliva, amb el sorteig d’una cistella nadalenca i ofertes de receptes festives.

Per als més menuts d’Oliva, des del departament festiu s’ha programat l’esdeveniment ‘Teatre Màgia’ al Centre Polivalent el pròxim 27 de desembre i el Campament dels Reis Mags al Centre Polivalent, durant els dies 1, 2 i 3 de gener.

També s’ha organitzat un Teatre Infantil denominat ‘Charlie i la Fàbrica de Reciclatge’ al Centre Polivalent, el pròxim 20 de desembre a les 18 h.

Aquestes activitats tindran aforament limitat i serà necessària la inscripció dels participants.

I el 5 i 6 de gener, els més menuts podran gaudir del Viatge dels Reis Mags a Oliva, a través de Comarcal TV i el canal de YouTube de l’Ajuntament d’Oliva. Amb aquesta iniciativa, els xiquets i xiquetes d’Oliva podran veure els Reis Mags, gaudir de la seua màgia i complir amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

A causa de les circumstàncies actuals, la Regidoria de Festes ha organitzat una festa de Cap d’Any a través de Comarcal TV, que tindrà uns presentadors de luxe, i la millor música de la mà de ‘Bacarrà On tour in Session, Vicent Simó, Josep Mestre, Toni Arribas i Salva Savall. Els veïns i veïnes de la comarca de la Safor podran gaudir de la millor festa de Cap d’Any que es gravarà a la població d’Oliva i s’emetrà en obert per a tots i totes.

El Nadal també serà solidari a Oliva, ja que, des de la Regidoria de Benestar Social s’ha organitzat la I Trobada Solidària al Centre Polivalent, els pròxims 12 i 13 de desembre, amb la col·laboració d’associacions, entitats i fundacions de la comarca de la Safor.

Pel que fa al comerç, s’ha programat per als pròxims 15 i 16 de desembre, un taller floral d’ornamentació nadalenca amb la col·laboració de les floristes d’Oliva. Serà totalment gratuït i és necessari la inscripció dels participants per evitar aglomeracions i complir amb l’aforament.

També hi haurà un Mercat de Nadal dels Comerços associats d’Acco, al Carrer Major, el pròxim 20 de desembre de 10 a 20 h.

I el Nadal també serà cultural a Oliva, ja que des de la Regidoria de Cultura s’ha programat la presentació del Llibre ‘L’Esplendor d’Oliva’ al Centre Polivalent d’Oliva, el pròxim 18 de desembre.

PROGRAMACIÓ NADAL I REIS OLIVA 2020-2021