Salta al contingut

Premsa

Pintura vial a Oliva

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva informa de l’inici dels treballs de pintura de tots els passos de vianants, i de la senyalització horitzontal de la ciutat. Els treballs es realitzaran en diverses fases que englobaran al casc urbà de la ciutat, de la platja, de les urbanitzacions i, per últim, els camins del terme municipal, i s’allargarà fins al mes de maig.

 

Estes actuacions es van iniciar la passada setmana i ja s’ha actuat en diverses zones: part est de la localitat (Avinguda de Sisteron, carrer de Guillem de Castro i l’Avinguda dels Esports); part sud (sector 15, i Passeig de Gregori Maians); zona sud del terme en camins rurals on no s’havia actuat des de fa molts anys; casc antic de la ciutat (Plaça de Ganguis).

 

«Les previsions realitzades pel departament d’Obres i Serveis són que els treballadors municipals porten a terme esta feina tres dies a la setmana, per tal de causar les mínimes molèsties possibles als ciutadans. Per este motiu demanem comprensió als olivers, i que tinguen paciència, ja que estos treballs causaran algunes molèsties en moments puntuals però, per a nosaltres, la seguretat és prioritària» assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina.

 

Des de hui dilluns s’inicien els treballs en la zona nord d’Oliva, i es continuarà per bona part de la platja, i també en diverses urbanitzacions. Estos treballs de pintura, de forma global en tota la ciutat, no es realitzaven des de fa al voltant de cinc anys «i pensem que ara era ja el moment d’actuar».

 

L’estat actual de la pintura viària de la ciutat aconsellava el seu repintat, perquè en molts casos ja no era visible, la qual cosa comportava un perill, tant per a vianants com per a conductors «per això considerem que és una prioritat absoluta en estos moments, i també perquè ha estat una reivindicació de molts veïns i associacions del poble» comentava el regidor Santacatalina.