Salta al contingut

Premsa

Memòria anual delegació Benestar Social

La Delegació de Benestar Social ha presentat la memòria anual d’atencions realitzades durant l’any 2013 a la ciutat d’Oliva. En esta memòria es reflectix un increment del nombre d’atencions a usuaris fins arribar a les 4.000 al llarg del darrer any. Esta xifra suposa un increment de més de 800 atencions respecte a l’any 2012. 

 

“Encara que des de les distintes administracions continuen en les polítiques de retalls als sectors més desfavorits, des d’aquesta Regidoria continuem treballant per intentar millorar les distintes situacions dels nostres ciutadans” indica Paqui López.

 

Les tasques han anat encarades a les famílies, a la infància, a la dona, als discapacitats, a les minories ètniques, els guals, les famílies nombroses, entre d’altres.

 

“La societat actual necessita del nostre esforç per suplir les necessitats a què la situació els aboca. Des de la delegació, inclús en els abusius retalls del govern central, seguirem treballant al 2014 per ajudar a les persones més desfavorides” comenta López.

 

Cal indicar, que una de les tasques més importants que es porten a terme està directament relacionada amb els aliments; s’han repartit més de 30.000 kg d’aliments amb la col·laboració de Creu Roja, i també es porta a terme el “menjador social” en els tres mesos de l’estiu per als xiquets en situacions precàries.

 

“Des de l’ajuntament, continuarem amb els projectes com el “menjador social” per al proper any, i intentarem continuar donant serveis al nostre municipi, sempre que les administracions central i autonòmica, respecten la tasca que portem a terme” finalitza Paqui López