Salta al contingut

Premsa

Nou portal d’ocupació per al sector turístic

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva informa que s’ha posat en funcionament CDT Jobs, el nou portal d’ocupació gestionat per la Xarxa de Centres de Turisme CDT de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’una bossa de treball on-line, adreçada als participants dels cursos de la Xarxa CDT, així com a les empreses del sector turístic que busquen treballadors/es, que permet una immediata incorporació al mercat laboral.

 

CDT Jobs és una plataforma interactiva en la qual el desocupat  pot buscar ofertes filtrant per lloc desitjat, per província, municipi i utilitzant ferramentes de geolocalització. Està adreçat a aquells que han realitzat algun curs de formació als Centres de Turisme CDT. L’accés és a través de l’usuari i contrasenya que se’ls ha assignat mitjançant els tràmits telemàtics de la Xarxa CdT. També podran actualitzar la informació del seu perfil i enviar el seus currículums directament a l’empresa que els interesse.

 

Així mateix, CDT Jobs és un aliat per a les empreses en la seua recerca de candidats/es, consultant els perfils actius i donant d’alta les seues ofertes o buscant les més apropiades per cobrir els llocs de treball. Les empreses podran publicar de forma immediata totes les ofertes, millorant la seua difusió a través de les xarxes socials i contactant directament amb el demandant.

L’accés a esta plataforma es realitza a través del següent enllaç:  http://www.cdtjobs.gva.es/opencms/opencms/cdtjobs/index.jsp