Salta al contingut

Premsa

Asfaltat N-332 al casc urbà d’Oliva

La Demarcació de Carreteres de l’Estat ha confirmat que a partir del proper 24 de març i fins el 2 d’abril executarà una sèrie de treballs d’asfaltat i millora del paviment de la travessia de la N-332 al seu pas per l’interior del casc urbà de d’Oliva.

 

Els treballs consistiran en l’asfaltat, a través dels sistema d’apedaçat del paviment de la N-332, de nord a sud, al seu pas per l’interior d’Oliva, en aquelles zones on s’ha detectat flonjalls, esllavissades laterals, i diferents desperfectes que havien ocasionat accidents de trànsit.

 

Este asfaltat es realitzarà es dues fases: en una primera s’actuarà en el carril direcció Alacant-València (este sentit es desviarà per l’interior de la ciutat); i posteriorment, s’actuarà en el carril direcció València-Alacant.

 

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva, Vicent Santacatalina, ha confirmat que «al mateix temps que s’executen estos treballs de pavimentació també es durà a terme la neteja dels col·lectors de pluvials ubicats al llarg de tota la travessia urbana de la N-332».

 

Per últim, l’empresa encarregada dels treballs realitzarà també el repintat de tots els guals i senyalètica viària que es troben en la mateixa carretera nacional.

 

Este tipus de treballs ja s’han efectuat en diverses ocasions per tal com l’intens trànsit pesat que travessa diàriament la N-332 per dins d’Oliva, causa nombrosos desperfectes al seu asfalt. Tot i que la infraestructura depén directament del Ministeri de Foment que, a través de la Demarcació de Carreteres de València, és l’únic organisme que pot realitzar estos treballs, des de l’Ajuntament d’Oliva es demana disculpes a tot el veïnat afectat, alhora que demanem paciència per transitar per la dita via.