Salta al contingut

Premsa

Expedients sancionadors xiringuitos

L’Ajuntament d’Oliva informa de l’estat de tramitació dels expedients sancionadors referents a les instal·lacions temporals (xiringuitos) durant  l’estiu de l’any 2013.

 

Segons es desprén de l’informe realitzat pel TAG d’Urbanisme (instructor dels expedients) de l’Ajuntament d’Oliva «en base al funcionament irregular  de determinades instal·lacions temporals adjudicades dins del projecte de serveis de temporada a la platja d’Oliva durant la temporada estival de 2013 (fonamentalment per sorolls, ambientació musical i celebració de festes) des d’este departament s’han iniciat un total de 31 expedients sancionadors».

 

A dia de hui, d’eixos 31 expedients iniciats, 7 han estat ratificats amb sancions que oscilen entre els 325 i els 961 euros. Estes sancions van ser notificades en data 13 de març de 2014 i, de moment, no han estat recorregudes.

 

A l’informe del TAG d’Urbanisme, s’indica que en altres 15 expedients s’ha arribat al sobreseïment i s’han arxivat sense cap sanció pel motiu de no poder-se acreditar les causes del seu inici (música i sorolls).

 

En els últims 9 expedients tramitats, l’instructor dels mateixos remetrà en els propers dies la proposta de sanció econòmica per a tots ells. (estos darrers 9 expedients encara estaven pendents perquè es trobaven en la fase de resolució d’al·legacions presentades per part dels propietaris d’estes instal·lacions temporals).

 

En total, dels 31 expedients tramitats, 16 finalitzaran en sanció econòmica i els altres 15 han estat arxivats per no poder acreditar les causes del seu inici (música i sorolls).