Salta al contingut

Premsa

VI Torneig Nacional de Bàsquet a Oliva

IMG-20140408-WA0002Oliva serà la seu, del 17 al 19 d’abril, de la VI edició del Torneig Nacional de Bàsquet «Ciutat d’Oliva». Un torneig que, enguany, comptarà amb la participació de 30 equips en les categories aleví, infantil, cadet i júnior, tant masculina com femenina. La presentació s’ha realitzat amb la presència del regidor d’Esports, Blai Peiró, i del director tècnic del torneig, Jorge Olivares.

 

En esta edició participaran equips de diverses zones d’Espanya, com ara Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana, i l’equip local del Club Bàsquet Oliva. En total, des de l’organització es preveu una participació al voltant de 250 jugadors.

 

«Es tracta d’un torneig molt atractiu per a l’espectador i on durant tres dies es podrà gaudir del millor bàsquet en diferents categories. Durant esta Setmana Santa, Oliva es convertirà en un punt de referència nacional del món del bàsquet. Des de la delegació d’Esports volem agrair tot el treball realitzat pel Club Bàsquet Oliva i també la col·laboració de la Regidoria de Turisme que s’ha implicat en esta prova esportiva per donar a conéixer a estos esportistes i els seus familiars la nostra ciutat» assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

 

«Els partits començaran dijous, 17 d’abril, i s’allargaran fins el dissabte, 19 d’abril, que es disputaran les finals del torneig en les diferents categories» assenyalava el director tècnic de la competició, Jorge Olivares.

 

El torneig està organitzat pel CB Oliva i Oci Experience SL i patrocinat per la Regidoria d’Esports i s’ha consolidat com un dels més importants de la temporada. Va començar a Dénia, durant dues edicions, per a traslladar-se després a Oliva, lloc on ha crescut fins a assolir estes impressionants xifres i s’ha assentat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva i a la feina de tots els voluntaris del club i molta gent més.

 

El regidor d’Esports, Blai Peiró ha indicat que «activitats d’este tipus també ofereixen l’oportunitat de donar a conéixer la nostra ciutat, els nostres costums i la nostra gastronomia a totes estes persones que ens visitaran durant estos tres dies».