Salta al contingut

Premsa

Programació cultural maig a Oliva

El regidor de Cultura, David González, ha presentat la programació cultural prevista per al mes de maig a la ciutat d’Oliva. Es tracta d’una variada oferta en la que hi hauran concerts, representacions de teatre amateur, exposicions, activitats infantils a les biblioteques, el cicle de Cine-Club, un espectacle de Dansa, la tradicional Nit de Rock al carrer Sant Vicent i l’anomenada «Figatells i Gin».

«Es tracta d’una oferta variada i dirigida a tots els públics tant infantil, juvenil com també per a públic adult. Esperem que la gent gaudixca de totes les activitats que hem programat des del departament de Cultura» assenyalava el regidor de Cultura, David González.

L’oferta del mes de maig s’inicia este cap de setmana amb els actes englobats dins de les festes del Crist de Sant Roc com la visita a les Creus de Maig i la XVIII Trobada de Pintors este diumenge, 4 de maig.

Una de les noves activitats englobades dins de la programació de maig és l’anomenada «Figatells i Gin» que organitzen els Júniors de Sant Roc el dissabte, 10 de maig, i que es celebrarà a la Plaça de Sant Roc a partir de les 20.30 hores on es podran degustar figatells al Raval d’Oliva acompanyats de bona música.

El teatre amateur també és un dels ingredients prinicipals d’esta programació. Destaquen un Festival a benefici de VEDAMA el 10 de maig al Teatre Olimpia, la representació de l’obra «Sang i ceba» a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre d’Oliva el 23 de maig i una representació a càrrec de la Germandat de la Pietat el 24 de maig també a l’Olimpia.

Per últim, la música també té un lloc destacat durant este mes de maig amb la Nit del Rock al carrer Sant Vicent el dissabte, 17 de maig, i amb un espectacle de dansa a càrrec de l’Associació Art i Dansa el dissabte, 31 de maig.