Salta al contingut

Premsa

Mostra final curs de teatre Casal Jove

La Delegació de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per al proper dissabte, 10 de maig, al Teatre Olímpia, la Mostra en la qual participaran els alumnes que han assistit, durant els darrers mesos, al curs de teatre realitzat des del Casal Jove. Enguany, este curs de teatre compleix la seua 7a edició.

 

La mostra consistirà en la posada en escena de l’obra «L’últim rei» d’Ignasi Moreno, a  càrrec dels alumnes de teatre del Casal Jove,  amb la direcció de Rafa Miragall. Amb esta representació final, els alumnes mostraran al públic assistent totes les tècniques i habilitats adquirides al llarg de les diverses sessions de treball.

 

La representació donarà inici a partir de les 20.00 h, amb una entrada-donatiu de 5 euros. L’acte serà a benefici de la Protectora d’Animals d’Oliva VEDAMA.

 

El curs s’ha desenvolupat des de gener i fins al mes de maig, i els alumnes participants han treballat aspectes relacionats amb la matèria: les claus de l’art escènic; anàlisi de textos per part dels alumnes; creació, adaptació de l’obra i selecció; preparació i assajos d’actors; expressió corporal i mostra final al públic.

“Des de Joventut, una vegada més, continuem apostant per aquest tipus d’activitats. Sens dubte, els cursos de teatre són una opció que, ara per ara, atrau a moltes persones. Volem agrair al Grup de Teatre «Lletraferits i Comediants” de Gandia per haver cedit l’escenari de l’obra que es representarà este dissabte» comentava la regidora de Joventut, Ana Morell.

 

Les entrades-donatius es poden adquirir al Casal Jove, a VEDAMA i en les pròpies taquilles del Teatre Olímpia abans de la representació.

cartell obra teatre l'ultim rei