Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la Setmana dels Jubilats i Pensionistes, del 12 al 17 de maig

La delegació de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat una completa sèrie d’activitats, adreçades a les persones més grans de la localitat, dins de la denominada Setmana de Jubilats i Pensionistes.
Aquesta setmana comença el proper dilluns, 12 de maig, i finalitzarà el dissabte, 17 de maig. «Aquest any hem previst dins d’aquesta setmana activitats de tot tipus, com un dinar de germanor, i activitats recreatives. La nostra intenció és que aquest gran col·lectiu de persones grans gaudesquen d’una setmana completa d’activitats, que els distraguen del seu dia a dia normal» assenyalava la regidora Inma Mañó.
La primera de les activitats d’esta setmana tindrà lloc el dilluns, 12 de maig, amb una xerrada informativa a la Llar de Jubilats, a càrrec de Joaquin Lerma amb el títol «Reciclatge.» A continuació, es realitzarà un berenar popular per a tots els jubilats i pensionistes d’Oliva. La segona jornada d’aquesta Setmana del Jubilat serà el dimarts, dia 13 de maig, amb un concurs de paelles a l’Hort de la Bosca. En la jornada de dimecres dia 14, a les 18.00 hores l’organització ha previst la realització d’un ball amb orquestra a la Llar de Jubilats.
El dijous dia 15 està prevista, a partir de les 12.30, Missa a la Parròquia de Sant Francesc, i després un dinar de germanor en el restaurant L’Ancora de la platja d’Oliva. Els autobusos eixiran de la parada de bus front al col·legi Lluís Vives, i junt al pàrquing de la zona del Conservatori.

 

La Setmana del Jubilats finalitzarà el dissabte, 17 de maig, amb un espectacle de varietats al Teatre Olímpia, a partir de les 18.00. Els tiquets s’han de retirar en la Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva.