Salta al contingut

Premsa

Tallers gratuïts del Casal Jove maig-juny

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, a través del Casal Jove, organitza durant els mesos de maig i juny una sèrie de tallers i activitats dirigides a joves majors de 14 anys.

 

«Des del Casal Jove apostem per tallers formatius que puguen ser d’interés per als nostres joves i que, a més, siguen activitats educatives» assenyalava la regidora de Joventut, Ana Morell.

 

El primer dels tallers s’inicia demà divendres, 16 de maig, i finalitzarà el proper dia 24 del mateix mes. Es tracta d’un Taller de Curtmetratge-Documental que consistirà en realitzar un document audiovisual de 5 minuts de durada que abordarà temàtica social, cultural o històrica al voltant d’Oliva. Durant el taller els participants aprendran coneixements tant tècnics com creatius. El curs es realitzarà en tres sessions:

 

– Divendres, 16 maig (18.00 a 20.30 hores): presentació del projecte als alumnes; explicació del curtmetratge documental; procés de creació i creació del propi guió.

– Dissabte, 17 maig (10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores): rodatge documental.

– Divendres, 23 maig (18.00 a 20.30 hores): procés de muntatge i muntatge del propi audiovisual.

– Dissabte, 24 maig (16.00 a 20.00 hores): muntatge del propi audiovisual.

 

La segona de les activitats organitzades pel Casal Jove està prevista per al dissabte, 31 de maig, amb un Taller de creació de jocs de taula ( 18.00 a 20.00 hores) que consistirà en aprendre a construir uns jocs més enllà dels clàssics per a que després cada participant se’ls puga construir a casa.

 

Per últim, este cicle de tallers finalitzarà el 20 de juny amb l’organització d’una Gimcana Fotogràfica a partir de les 18.00 hores que consistirà en realitzar un recorregut pels carrers d’Oliva amb una llista de temàtiques i objectius concrets i, finalment, es farà un concurs a partir dels temes proposats pels organitzadors.

 

«En definitiva, pensem que són 4 tallers atractius per als joves d’Oliva i que algun d’ells ens l’han sol·licitat molts usuaris del propi Casal Jove. Esperem que la afluència a tots ells siga molt gran i que siguen de profit per als participants» explicava la regidora Ana Morell.

 

Els tallers són gratuïts i les inscripcions es poden realitzar al Casal Jove situat al carrer Guillem de Castro (junt a la Creu Roja) o telefonant al 96 285 17 35.