Salta al contingut

Premsa

Treballs de pintura vial a la platja d’Oliva

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva informa de l’inici dels treballs de pintura de tots els passos de vianants, i de la senyalització horitzontal al casc urbà de la platja d’Oliva. Els treballs es realitzaran en diverses fases, que abastaran casc urbà de la platja, les urbanitzacions adjacents (Kiko, Bomba, Canyades, Sector 5) i, per últim, les urbanitzacions externes, com ara Rabdells o San Fernando.

 

«Les previsions realitzades pel Departament d’Obres i Serveis són que els treballadors municipals porten a terme esta feina tres dies a la setmana, per tal de causar les mínimes molèsties possibles als ciutadans. Per este motiu demanem comprensió als olivers, i que tinguen paciència, ja que estos treballs causaran algunes molèsties en moments puntuals però, per a nosaltres, la seguretat és prioritària.» assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina.

 

L’estat actual de la pintura viària de la platja i urbanitzacions aconsellava el seu repintat, perquè en molts casos ja no era visible, la qual cosa comportava un perill, tant per a vianants com per a conductors «per això considerem que és una prioritat absoluta en estos moments, i també perquè ha estat una reivindicació de molts veïns i associacions del poble» comentava el regidor Santacatalina.