Salta al contingut

Premsa

El sector 5 de la platja d’Oliva disposarà d’una nova zona infantil

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva finalitzarà, en breu, les obres d’adequació d’una parcel·la de titularitat municipal, situada en el sector 5 de la platja d’Oliva.

 

Estes actuacions tenen com a objectiu obrir als ciutadans un nou espai lúdic – infantil en esta zona, ubicada en l’encreuament dels carrers de la Comarca de la Marina i de Nàpols.

 

Els treballs han estat assumits íntegrament per part de la mateixa delegació d’Obres i Serveis «i han estat una petició que varen realitzar els veïns d’este sector a l’ajuntament. La parcel·la era una zona verda, sense mobiliari urbà on poder estar, i amb un terra poc adequat.»

 

La remodelació consistix en la recolació dels contenidors de fem i reciclatge, la plantació d’una pantalla vegetal que vorejarà el perímetre de la parcel·la, la instal·lació de bancs i papereres i, per últim, el muntatge de jocs infantils per als més menuts.

 

Les actuacions no tenen cap cost econòmic per al consistori ja que han sigut treballadors municipals els qui han dut a terme els treballs.

 

La zona també disposarà d’un rebaix per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir-hi sense cap problema. El regidor, Vicent Santacatalina, ha assenyalat que durant la primera setmana de juny finalitzaran estes actuacions.