Salta al contingut

Premsa

Ampliació termini treballs agrícoles

La delegació d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva informa que s’ha ampliat el termini, fins l’11 de juny, per baremar i accedir a un lloc de treball, dintre del programa “Projectes de Garantia de Complements de Renda”, que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari”.

 

L’ampliació del termini és à causa de la modificació d’un dels requisits, introduït pel Consell Comarcal de la Safor (representants del ministeri, sindicats i patronal).

 

Els requisits actuals per poder accedir a una contractació són estar en situació de desocupació abans del 23 de maig de 2014, i com a mínim tindre cotitzat un dia en el règim especial agrari (abans era un mes sencer), en els 12 mesos anteriors al 23 de maig. Amb esta modificació el que es pretén és facilitar a les persones desocupades la seua inserció laboral.

 

L’Ajuntament d’Oliva té previst iniciar les contractacions a partir del mes de juliol, fins el mes de setembre, amb la finalitat principal de dur a terme la neteja dels valls i els rius del terme municipal. En total, es contractaran 38 treballadors en cadascun dels tres mesos, dels quals 34 seran peons i 4 encarregats. En conseqüència es realitzaran 114 contractacions. Els contractes tindran una durada d’un mes.

 

La llista provisional del Servef per als llocs de treball de peons i encarregats agrícoles està exposada en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Oliva i per primera vegada, també en la pàgina web  http://oliva.es/tauler/llistat-provisional-servef-per-a-peons-i-encarregats-agricoles/

 

D’esta manera, les persones interessades, que complisquen amb els requisits, però no apareguen en la llista publicada, s’han de presentar abans del dia 11 de juny en el Servef de Gandia (carrer Jaume II núm. 41) per acreditar-ho i que se’ls incloga en les llistes definitives i per poder-les baremar. La documentació que s’ha d’aportar és el document de Vida Laboral, Certificat d’Empresa o els Cupons Agraris.

 

Aquelles persones que s’hagen inscrit com a demandants d’ocupació amb posterioritat al 23 de maig de 2014, i complisquen amb la resta de requisits, podran inscriure’s, i quedaran en situació de reserva per a les contractacions del mes de setembre.

 

Es pot obtindre més informació en l’oficina ADL de l’Ajuntament d’Oliva, situada  al carrer Major núm. 25-27, edifici de l’Almàssera 1r pis; o al telèfon 96 285 1743.