Salta al contingut

Premsa

Conveni amb l’Associació Artístico Musical

El regidor de Cultura, David González, ha signat este matí amb el president de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, Ferran Escrivà, el conveni de col·laboració anual amb aquesta entitat musical de la ciutat.

 

El conveni de 2014 puja a 20.550 euros, la mateixa quantitat que l’any anterior. A la signatura l’associació rebrà el 50% del total, i l’altre 50% es farà efectiu cap a finals d’any, després de la seua justificació.

 

El regidor de Cultura ha assenyalat «el gran esforç que realitza l’Ajuntament d’Oliva, ja que s’ha mantingut la mateixa quantitat econòmica del conveni respecte al de l’any passat. Aquesta associació realitza una magnífica tasca educativa a la nostra ciutat i, per eixe motiu, l’ajuntament sempre estarà al seu costat». El regidor, a més, també ha criticat que «des de l’administració local estem complint amb els nostres compromisos, cosa que no poden dir altres administracions com l’autonòmica, que encara deu a esta associació les subvencions de 2012 i 2013».

 

D’altra banda, el president de l’associació, Ferran Escrivà, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva a través de la Regidoria de Cultura per continuant any rere any apostant per l’educació musical a la nostra localitat.