Salta al contingut

Premsa

Subvenció de 250.000 euros de la Diputació de València

L’alcalde d’Oliva, Salvador Fuster, acompanyat del regidor d’Esports, Blai Peiró, ha signat un conveni singular amb la Diputació de València que reportarà 250.000 euros per a les obres de finalització de l’edifici del nou Trinquet de la ciutat.

 

La signatura ha estat possible gràcies a les gestions realitzades per l’alcalde d’Oliva durant les darreres setmanes amb la institució provincial. La signatura va tindre lloc ahir dijous amb la presència del president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

 

«Cada vegada la pilota valenciana creix a la nostra ciutat i, bona prova d’això, és la magnífica escola que té la nostra ciutat. Per això, estem fent tot el possible per tal que estos esportistes disposen d’un trinquet en condicions i com cal per a la pràctica d’este esport» assenyalava l’alcalde, Salvador Fuster.

 

El regidor d’Esports, Blai Peiró, ha assenyalat que «esta subvenció plurianual suposa el 60% del cost total de les obres que encara resten per executar. La resta, el 40%, l’haurà d’aportar l’Ajuntament d’Oliva, en concret al voltant de 184.000 euros. Una vegada consignada la partida municipal es licitarà el projecte per tal de finalitzar les obres del nou Trinquet. Des de la Regidoria d’Esports no s’ha marcat un termini de finalització, el que va a fer-se és treballar per a que s’acabe correctament esta infraestructura i que es pose en funcionament per als nostres esportistes».

 

Amb la posada en funcionament d’esta infraestructura la ciutat d’Oliva es convertirà en un referent de la pilota a tota la Comunitat Valenciana. Una infraestructura que ha estat una antiga reivindicació de la societat olivera, i del Club de Pilota d’Oliva, i que servirà per potenciar, encara més, l’esport autòcton en la localitat.

 

El nou trinquet està ubicat dins del Complex Esportiu Municipal al costat del Camp del Morer, en l’Avinguda de Francisco Brines, amb una superfície total de 1.786 metres quadrats.