Salta al contingut

Premsa

Xerrada informativa intercanvi gratuït de llavors

La Regidoria d’Agricultura organitza el proper dimecres, 18 de juny, amb l’Associació «Llavors d’ací» una Conferència-Xerrada informativa al voltant de l’intercanvi gratuït de llavors entre agricultors.

 

Per a aquesta associació l’intercanvi de llavors tradicionals entre agricultors és una alternativa bona per conservar els nostres productes sense manipulacions genètiques, i sense que ningú pugar sol·licitar patents per la sembra i la producció d’aliments.

 

«Des de la Delegació d’Agricultura apostem sempre per aquestes xerrades i jornades que oferixen la possibilitat als nostres agricultors, i també  a persones amants del món de l’horticultura ecològica, de formar-se en noves tècniques i ampliar coneixements» assenyalava el regidor Vicente Santacatalina.

 

La xerrada té com a títol «Les varietats tradicionals en l’agricultura i l’alimentació actuals i futures» i serà a càrrec de Josep Roselló Oltra, tècnic de l’IVIA i membre del col·lectiu «Llavors d’ací». Les persones interessades hauran d’acudir a la Sala de Conferències de la Casa-Museu de Maians (carrer Major, 10-12) a les 20.00 hores.