Salta al contingut

Premsa

Reparació parcial paviment Via Ronda

Hui dijous, 19 de juny, han finalitzat els treballs de millora en el paviment de diverses zones de l’Avinguda de la Via de Ronda a la platja d’Oliva. Els treballs els ha executat la Brigada d’Obres i Serveis des del passat dimarts.

 

Les actuacions han consistit en la neteja de clots, retirada d’asfalt en mal estat, i amb el posterior reasfaltat de la zona. Les obres s’han executat en el tram de la Via de Ronda des del camí de les Canyades i fins a la Plaça d’Europa.

 

«Este tram de Via Ronda es troba en una situació lamentable a causa dels problemes ocasionats per una execució deficient d’un projecte de l’any 2006, que va realitzar la Conselleria de Medi Ambient. Al poc temps de la seua finalització van començar a aparéixer una sèrie de clots i desperfectes. Atesa la perillositat del paviment, des de la Regidoria d’Obres i Serveis hem cregut convenient actuar, per tal de millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, esta avinguda de la platja. Cal recordar que, de moment, la conselleria no s’ha compromés a solucionar esta situació i, davant d’això, ha hagut de ser altra vegada l’ajuntament qui done una solució parcial a este tram d’avinguda» assenyalava el regidor Vicent Santacatalina.

 

Des de la Delegació d’Obres i Serveis s’ha indicat que estes actuacions no s’han iniciat abans perquè, al mateix temps, estava executant-se la canalització del gas a la platja i per tal de no col·lapsar esta zona de la platja d’Oliva.

 

Així mateix, s’ha procedit de forma conjunta al repintat de tota la senyalització horitzontal d’este tram, i de tots els passos de vianants.

 

IMG-20140618-WA0001