Salta al contingut

Premsa

Presentació festes Moros i Cristians 2014

Este matí s’han presentat oficialment les Festes de Moros i Cristians 2014 de la ciutat d’Oliva. L’acte s’ha realitzat davant del castell, en el seu emplaçament tradicional al Parc de l’Estació.

 

La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salvador Fuster, la regidora de Festes, Rosa Mª Sòria, el president de la Federació de Moros i Cristians, David Veiguela i els càrrecs festers d’enguany, d’un bàndol el capità cristià, José Barreres i el seu ambaixador, Jose Luis Vila Sanz, de la filada Masers; en l’altre bàndol, el capità moro, Carlos Cañamás Monzonís, i el seu ambaixador, Mario Aparicio Morera, ambdós de la filada Taifes.

 

Les festes que comencen demà dijous, 17 de juliol, s’allargaran fins diumenge dia 20; estes festes tenen la distinció de Festa d’Interés Autonòmic, i continuen treballant, amb esforç i tenacitat, per tal d’aconseguir la distinció de Festa d’Interés Turístic Nacional.

 

Els assistents han convidat a eixir al carrer i a gaudir de les nostres festes a tots els olivers, a tota la resta de La Safor i comarques veïnes, com ara La Marina i La Vall d’Albaida.