Salta al contingut

Premsa

Jornada infomativa subvencions per emprenedors 2014

La delegació d’Ocupació i Empresa, que dirigix el tinent d’alcalde David González,  ha organitzat per al proper 30 de juliol una jornada formativa adreçada a persones aturades, assessories, i públic en general, on es donarà a conéixer la convocatòria de concessió de subvencions per al foment de l’ocupació per part de la conselleria.

 

Unes ajudes que estan dirigides a treballadors desocupats que desitgen crear llocs de treball a través de l’activitat empresarial independent, es a dir, dirigides a emprenedors durant l’actual any 2014.

 

Aquesta jornada informativa tindrà lloc a partir de les 19.00 hores a la sala de conferències de la Biblioteca de L’Envic.

 

Aquesta ordre de subvencions i ajudes a l’emprenedor es dividix en tres apartats: un primer dirigit a treballadors desocupats inscrits al Servef que es constituïsquen en autònom per compte propi; un segon apartat és l’ajuda a la primera contractació; i per últim una ajuda compensatòria de l’abonament de quotes a la Seguretat Social.

 

Aquestos tres apartats s’explicaran als assistents per tal que puguen conéixer la convocatòria de subvencions de primera mà i, en el seu cas, poder adherir-se a ella.

 

El termini de sol·licitud per a les dos primeres ajudes finalitza el 30 de setembre de 2014, mentre que per al tercer tipus el termini finalitza el 31 d’octubre.

 

El tinent d’alcalde delegat d’Ocupació i Empresa, David González, ha assenyalat que «aquesta jornada respon a la voluntat de l’Ajuntament d’Oliva de posar tots els recursos que tenim al nostre abast per tal de millorar el desenvolupament socioeconòmic de la nostra ciutat. És per això que s’estan duent a terme durant els darrers mesos diverses accions de dinamització, com ara tallers de formació, orientació laboral i autocupació. En la mateixa línia s’emmarca la sessió informativa».

 

Els interessats a participar en la jornada poden obtindre més informació en l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva ubicada a l’Edifici de l’Almàssera, al telèfon 96 285 17 43 o al correu electrònic adl@oliva.es

 

A la web municipal es troba publicat un quadre resum d’aquesta ordre de subvencions amb les variacions respecte a anys anteriors. L’enllaç és http://oliva.es/arees/economia/ocupacio-i-adl/emprenedors/