Salta al contingut

Premsa

Presentació II Trofeu Mixt Savipecho

Este matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva el II Trofeu Mixt Savipecho, que en realitat són dos tornejos en els quals participen els millors professionals de les disciplines de raspall i escala i corda. Com en l’anterior edició, durant cada jornada es disputaran dos partides, una en cada modalitat.

La presentació ha comptat amb la presència del regidor d’Esports d’Oliva, Blai Peiró, del representant de Val Net Alfredo Hernando més conegut com a Fredi i de la representant de l’empresa Savipecho, Cristina Alcaraz. També han assistit tots els jugadors que participen a este trofeu.

Les primeres partides de quarts de final de cada modalitat es jugaran dissabte que ve en La Llosa de Ranes. La segona jornada es jugarà el dimarts, 9 de setembre, en Oliva. En l’eliminatòria d’escala i corda, Soro III i Pere jugaran contra Puchol II i Javi. I en la partida a raspall, Marrahí i Josep s’enfrontaran a Punxa, Sanchis i Brisca. Els quarts de final conclouran el dimecres 10 de setembre en el trinquet de Castelló de Rugat.

Des de la Regidoria d’Esports que dirigix el regidor Blai Peiró s’ha indicat el seu total suport a este II Trofeu Mixt Savipecho on participen l’èlit de les dos modalitats de la pilota. «Com a regidor d’Esports vull destacar la partida que es celebrarà el proper 9 de setembre al trinquet d’Oliva i convidar a tots a que estiguen presents en una magnífica vesprada de pilota on de forma conjunta podran gaudir d’una partida de raspall i un altra d’escala i corda».

La primera semifinal dels tornejos de raspall i escala i corda es completarà el divendres dia 12 en el trinquet d’Alzira. Els contendents seran els equips guanyadors de les eliminatòries de quarts de La Llosa de Ranes i Oliva. Sobre les 16:45 hores es jugarà la semifinal de raspall i a continuació la d’escala i corda.

La segona semifinal està programada per al dilluns 15 en el trinquet de Borriana. Ací també s’obrirà la sessió amb el raspall per a concloure amb l’escala i corda. En este cas els equips protagonistes seran els vencedors de l’eliminatòria de quarts de Castelló de Rugat i l’equip repescat d’entre els derrotats.

El trinquet de Bellreguard repetirà com a seu de les finals, programades per al diumenge 21. Primer es decidirà el títol d’escala i corda i a continuació el de raspall.