Salta al contingut

Premsa

Nova aplicació per a mòbil de l’Ajuntament d’Oliva (Oliva Report)

L’Ajuntament d’Oliva, mogut per l’interès de fer arribar a tota la població tota mena d’informació utilitzant els mitjans més moderns, posa en funcionament una aplicació de notificacions per a dispositius mòbils.

 

El sistema permet a l’ajuntament enviar de forma ràpida i senzilla notificacions (reports) i informació d’interès general a la població, de manera que els veïns estaran al corrent de forma immediata de totes les notícies importants que succeeixen al poble com ara talls de subministraments bàsics (aigua, llum, etc.), finalització de terminis, recordatoris, emergències, esdeveniments, etc. és a dir, tota informació rellevant que es vulga notificar a la població.

 

«El servei destaca per la seua senzillesa i eficàcia. El publicador de reports (l’ajuntament) disposa d’un web d’accés privat en el qual publica les notificacions. El missatge pot arribar, en qüestió de pocs segons, a milers de dispositius» assenyalava la regidora de Participació Ciutadana, Inma Mañó, responsable d’esta iniciativa.

 

Els usuaris només han d’instal·lar de forma totalment gratuïta l’app Oliva Report disponible al Play Store (Android). Simplement, instal·lant l’app ja estarà dins del canal de comunicació, sense publicitat ni haver de proporcionar cap número de telèfon, ni omplir formularis, ni tampoc d’agregar els usuaris entre si, etc.

 

Oliva Report proporciona al consistori un canal de comunicació directe amb els usuaris; sense elements que puguen entorpir la comunicació.

 

En rebre un report, l’aparell ho avisa en la finestra de notificacions i també en el mode vibració. Els reports rebuts també es poden escoltar per veu. L’usuari disposa d’un històric de reports que pot gestionar de forma senzilla.

 

Si el dispositiu mòbil es troba fora de zona de cobertura, en entrar en línia rebrà tots els missatges enviats, que podrà consultar, gestionar o afegir a favorits.