Salta al contingut

Premsa

El sector 5 de la platja d’Oliva disposa d’una nova zona infantil

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva ha finalitzat les obres d’adequació d’una parcel·la de titularitat municipal, situada en el sector 5 de la platja d’Oliva.

 

Amb estes actuacions s’ha creat un nou espai lúdic – infantil en esta zona, ubicada en l’encreuament dels carrers de la Comarca de la Marina i de Nàpols.

 

Els treballs han estat assumits íntegrament per part de la mateixa delegació d’Obres i Serveis «i han estat una petició que varen realitzar els veïns d’este sector a l’ajuntament. La parcel·la era una zona verda, sense mobiliari urbà on poder estar, i amb un terra poc adequat» assenyalava el regidor Vicente Santacatalina.

 

La remodelació ha consistit en la recolació dels contenidors de fem i reciclatge, la plantació d’una pantalla vegetal que voreja el perímetre de la parcel·la, la instal·lació de bancs i papereres i, per últim, el muntatge de jocs infantils per als més menuts.

 

La zona també disposa d’un rebaix per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir-hi sense cap problema.

 

D’altra banda, en estos moments també estan ampliant-se altres zones infantils de la ciutat amb la instal·lació de nous jocs a Sant Francesc (carrer Santa Cecilia), al Parc Tirant lo Blanc i a la zona de Vista Hermosa i Vall de la Safor.

 

Per últim, des de la delegació d’Obres i Serveis també s’ha confirmat que, pròximament, s’iniciaran les obres per tal d’implantar una zona infantil nova al sector 19 de la platja d’Oliva.