Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva desbloqueja les obres del Nou Trinquet, paralitzat des de 2011, i s’aprova el Plec de Clàusules per a acabar-lo

Des de l’Ajuntament d’Oliva, a través de la Delegació d’Esports que dirigeix el regidor Blai Peiró, es comunica que, s’ha aprovat el Plec de Clàusules econòmiques i administratives que regirà l’adjudicació de les obres i adequacions necessàries per a la posada en funcionament de l’edifici del Nou Trinquet Municipal.

Les obres d’urbanització exteriors, i totes les instal·lacions elèctriques pendents a realitzar tenen previst licitar-se abans de final d’any. El contracte d’obres, segons l’ajuntament, s’adjudicarà mitjançant un procediment obert, en el qual qualsevol empresa podrà presentar una proposició. A més, el Plec de Clàusules s’ha tramés al Butlletí Oficial de la Província per a la seua publicació i difusió.

Les obres es financen, conjuntament, amb fons de l’Ajuntament d’Oliva i de l’Excma. Diputació Provincial de València.

Blai Peiró ha manifestat que «les obres definitivament tindran un termini d’execució de quatre mesos, comptats a partir de la data del replanteig de les obres». A més, ha volgut «ressaltar i agrair l’esforç i treball realitzat pels tècnics municipals de Contractació, d’Urbanisme i d’Intervenció, que ha fet possible desbloquejar les obres d’un edifici que ha estat paralitzat des de fa més de tres anys, concretament des d’octubre de 2011.”