Salta al contingut

Premsa

Lliurament vivendes socials a Oliva

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, Paqui López, ha assistit este matí a l’acte de lliurament de vivendes socials a diferents municipis de la comunitat per part de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE).

 

La ciutat d’Oliva ha rebut una nova vivenda social que es suma a les altres nou que es varen rebre al llarg de 2013 gràcies al conveni signat entre BANKIA i l’EIGE mitjançant el qual l’entitat bancària s’encarrega d’adequar i reparar estes vivendes per a, més tard, ser susceptibles d’arrendament social a les famílies que ho necessiten.

 

Este matí s’ha lliurat la clau d’esta nova vivenda als representants d’Oliva per part de la consellera d’Infraestructures i Territori, Isabel Bonig i del director territorial de Bankia, Miquel Capdevila. «Des de l’Ajuntament d’Oliva ens mostrem agraïts per esta col·laboració a tres bandes, però hem de continuar treballant per tal que no siguen només deu vivendes sinó moltes més per tal d’intentar ajudar al màxim a totes eixes famílies de la nostra ciutat que, en estos moments, estan passant-ho malament» assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

El lliurament d’estes vivendes forma part del Programa Extraordinari de Lloguer Social impulsat per la Generalitat Valenciana a través d’un conveni de col·laboració amb Bankia, mitjançant el qual es creava un fons social de vivendes a tota la Comunitat Valenciana per tal d’ajudar a promoure l’accés a una vivenda a les famílies que hagen perdut o vagen a perdre la seua vivenda habitual per un procés judicial d’execució hipotecària.