Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprova el conveni anual amb l’Associació El Bastidor, amb una quantia total de 15.000 euros

Aquest col·lectiu que depén del Departament de Benestar Social d’Oliva, ha vist recentment renovat el seu conveni de col·laboració. Una renovació que possibilitarà que aquesta entitat continue amb el seu treball i el seu programa d’activitats previstes per a 2014/2015.

 

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’entitat “El Bastidor” que depén directament de la delegació de Benestar Social. Aquest conveni puja a un total de 15.000 euros, semblant a les xifres de l’any anterior «Des de Serveis Socials s’ha decidit mantindre al màxim la subvenció econòmica  a estes entitats socials que treballen, molt dur, al llarg de l’any, amb col·lectius de persones que necessiten molt de la seua ajuda.» assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

A la signatura del conveni han assistit la regidora de Benestar Social, Paqui López, la presidenta de “El Bastidor” Isabel Martínez, i la vocal Mª Carmen Martínez.

 

Aquesta associació, formada en la seua major part per personal voluntari, té com a finalitat aconseguir la formació integral dels menors atenent tots els seus àmbits (social, familiar, educatiu i lúdic) centrant la seua intervenció en aquells que, pel seu entorn socio-familiar, es troben més desfavorits a través de programes de desenvolupament integral.