Salta al contingut

Premsa

Jornada informativa Programa Erasmus+ a Oliva

La Regidoria d’Educació informa de la PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA ERASMUS+ 2014-2020, que tindrà lloc el 10 de desembre, a les 17.00 hores, al saló d’actes del Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals d’Oliva.

La Regidoria d’Educació, CEFIRE de Xàtiva i la Inspecció d’Educació, té previst realitzar una jornada de presentació del Programa Erasmus+, amb la finalitat de donar a conéixer les característiques i oportunitats del nou programa –especialment les accions dirigides als joves– i de promoure la participació d’associacions juvenils i socials i d’entitats locals en el Programa Erasmus+.

ERASMUS + és la nova generació de programes europeus d’educació, formació, joventut i esport. El programa estarà en vigor des de l’1 de gener de 2014 fins al 31 de desembre de 2020 i té un pressupost total de més de 14.000 milions d’euros.

La jornada està dirigida a representants d’institucions potencials sol·licitants de finançament per al desenvolupament de projectes, de tots els sectors de l’educació i de la formació (Centres d’Educació Infantil i Primària, de Secundària i Batxillerat, de Persones Adultes, Formació Professional, Educació Superior), especialment les que compten amb potencial multiplicador i de lideratge, així com cambres de comerç, agents socials, instituts d’investigació, empreses, fundacions, ONGs, associacions, museus, biblioteques, autoritats locals i regionals i altres institucions especialment vinculades amb grups en desavantatge i amb necessitats especials, etc.