Salta al contingut

Premsa

Benestar Social posa en marxa el Banc d’Aliments Solidari d’Oliva

L’obertura tindrà lloc el proper 23 de desembre a les 11 hores al local ubicat a la Ronda del Rebollet núm. 7

 

La regidora de Benestar Social, Paqui López, ha signat este matí el conveni de col·laboració per tal de posar en funcionament el projecte Banc d’Aliments Solidari d’Oliva. Aquesta signatura ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salvador Fuster, i del president del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona, Jaime Serra.

 

Aquest Banc d’Aliments Solidari d’Oliva serà una delegació del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona i servirà per tal d’ajudar a les persones i famílies que estan travessant una situació complicada i que tenen dificultats per a cobrir les seues necessitats bàsiques.

 

“El Banc d’Aliments recollirà aliments i els farà arribar a famílies, de forma gratuïta. Estos aliments, que si bé, no són aptes per a la seua comercialització, sí que ho són per consumir i alimentar les persones més desfavorides de la nostra societat” assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

L’obertura del Banc d’Aliments Solidari tindrà lloc 23 de desembre a les 11.00 hores al local habilitat per la Regidoria de Benestar Social a la Ronda del Rebollet núm. 7.

 

“Cada dia constatem l’augment de persones que lluiten per la supervivència, persones que tenen molt poc, persones que tenien i hui no tenen, que treballaven i estan a l’atur, persones que s’han trobat amb la pobresa i amb necessitats bàsiques per cobrir. Tot i haver mogut quantitats d’aliments significatives, necessitem més perquè hi ha més persones que ho necesiten” explicava el president del Banc d’Aliments de la Pobla, Jaime Serra qui ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva en la posada en marxa d’este projecte, i en especial al treball realitzat per la regidora de Benestar Social, Paqui López per impulsar este projecte a Oliva.

 

El projecte compta amb la participació de voluntaris de diverses entitats i associacions que seran els que participaran en el repartiment d’aliments i coordinats pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Oliva.