Salta al contingut

Premsa

III FIRA DE MINERALS A OLIVA

Aquest cap de setmana arriba un any més, la «III FIRA DE MINERALS, FÒSSILS I GEMMES», una gran oportunitat per viure la ciència i la història de manera lúdica, i gaudir amb un fum d’activitats.

Per tercer any consecutiu Oliva té una cita amb la ciència. Els dies 7 i 8 de febrer, al Centre Polivalent d’Oliva, es podrà visitar la III Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes.  Una fira que va tenint cada vegada més importància a nivell nacional, per la quantitat i qualitat d’expositors tan a nivell nacional com internacional, així com també pel nombre de visitants i continguts de la fira.

Ciència i educació són els objectius perseguits. Enguany la fira té com a protagonistes els dinosaures, amb l’exposició d’un esquelet de Tyranosaurus Rex de dimensions reals (12 m), i la reproducció d’ altres espècies de grans dimensions.

La programació d’activitats és molt educativa, així mateix hi hauran diverses projeccions de documentals que instruiran a menuts i grans sobre la història dels dinosaures, vida i extinció, a més els més menuts podran complimentar el seu aprenentatge amb tallers pràctics on muntaran maquetes de les diferents espècies de dinosaures acompanyats d’un tutor.

Els visitants també podran gaudir d’una exposició fotogràfica de minerals i una de meteorits de l’autor Paco Mayor.

L’entrada a la fira és gratuïta, amb horari de matí de 10h a 14h, i de 16.30h a 21h per la vesprada. Diumenge es tancarà a les 20h.

L’esdeveniment està organitzat per les Regidories de Cultura, Educació, Turisme i Museus de  l’Ajuntament d’Oliva, i compta amb la col·laboració de l’Associació Mineralògica de Sant Vicent del Raspeig, la Societat Valenciana de Mineralogia i la Diputació de Valencia.

 

Díptic fira minerals1 Diptic fira minerals2