Salta al contingut

Premsa

S’inicia la segona fase de rehabilitació del Mercat Municipal d’Oliva

Vicent Roig: “Amb 65 anys d’història, l’edifici és un dels més emblemàtics de la nostra ciutat, i un referent de la Safor”.

 

Abans de l’estiu, la Regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament d’Oliva executava la primera fase de rehabilitació de l’edifici del Mercat Municipal, consistent en la consolidació de les bigues del sostre, reparació dels clavills, així com  la revisió i solució dels baixants de recollida d’aigües pluvials. Amb aquesta intervenció es solucionava un problema que s’arrossegava des de feia bastants anys, les goteres.

 

Ara, amb la segona fase, es complementa i finalitza la remodelació i rehabilitació de l’edifici del Mercat Municipal d’Oliva. Aquest edifici municipal del mercat és un dels més emblemàtics i un referent de la Safor.

 

El Mercat Municipal ha exercit l’activitat de venda ininterrompudament des de la seua posada en funcionament, l’any 1949, i des d’aleshores ha estat referent de qualitat, de proximitat amb el client i tot amb un tractament directe .

 

Per continuar aquesta trajectòria la Regidoria de Mercats i Comerç s’ha treballat per aconseguir el pressupost necessari tant per escometre la primera com la segona fase, per tal com la partida pressupostària ordinària de la Regidoria no estava dotada suficientment per dur endavant les obres referides.

 

Amb aquesta intervenció, el Mercat Municipal d’Oliva està capacitat per continuar la seua activitat comercial per molts anys més i tot complementat per les campanyes d’animació i captació de nous clients, sobretot entre la població més jove.

 

Amb capacitat per a 22 parades, actualment estan en funcionament 17, es pretén abastir la població local i comarcal dels productes d’alimentació elaborats de manera artesana.