Salta al contingut

Premsa

Primera reunió informativa al voltant del Pla de Millora de Barris

Demà dimecres, 1 d’abril, tindrà lloc, a instància de l’Alcaldia, una primera reunió informativa en què es donarà a conéixer a tots els regidors de l’ajuntament un primer esborrany del que serà el futur projecte del Pla de Millora de Barris del casc històric de la ciutat d’Oliva.

La tècnica especialitzada en Fons Europeus, Belén Lajarín, redactora d’aquest primer esborrany, serà l’encarregada de la presentació a tota la corporació municipal de la tasca ja realitzada i es marcaran les directrius i els fons europeus als qual s’adherirà l’Ajuntament d’Oliva per tal de poder executar aquest projecte.

Des de l’Alcaldia es valora positivament la participació de tots els grups municipals i de tots els regidors en un projecte de futur per a la ciutat d’Oliva.

A partir d’ara es crearà un calendari de participació amb les diverses associacions i entitats locals de la ciutat per tal que puguen aportar les seues idees i els seus comentaris a l’esborrany.

A aquesta primera presa de contacte també estarà present el coordinador de la comissió de treball tècnic que es va constituir des de l’Alcaldia i la delegació de Participació Ciutadana en novembre de 2014, l’arquitecte tècnic municipal, Vicent Mayans.