Salta al contingut

Premsa

Oliva Sensacions

OLIVA, SENSACIONS

La regidora de Turisme, Imma Ibiza, ha donat a conéixer que, dins del projecte de la VII Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva i amb l’ajuda de l’Agència Valenciana del Turisme per a l’impuls de la imatge dels destins turístics de la Comunitat Valenciana, s’ha creat l’audiovisual “OLIVA SENSACIONS”.

Aquesta producció, presentada durant la Gala Gastronòmica del passat mes d’octubre, és un curtmetratge on actors professionals presenten d’una manera divertida els principals atractius turístics d’Oliva.

Després d’acometre diverses accions promocionals es publica ara a la pàgina web de l’Ajuntament , Facebook Turisme Oliva i al nostre canal de Youtube on tothom pot visualitzar -lo.

La finalitat de l’audiovisual és mostrar l’oferta turística d’Oliva en un entorn privilegiat, per tal de posicionar Oliva com un referent dins dels destins turístics de la Comunitat Valenciana.

Les empreses turístiques, comerços de la ciutat i altres que han col·laborat amb la producció del vídeo rebran una còpia en alta resolució. Comptem amb la col·laboració de tots per difondre la imatge turística d’Oliva.