Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aconsegueix el segell d’adhesió a l’Estratègia d’Emprenedoria d’Ocupació Jove 2013- 2016

S’adhereix també a la Xarxa Orienta en matèria d’orientació laboral

 

David González, regidor d’Ocupació i Empresa en funcions, ha informat que l’Ajuntament d’Oliva ha obtingut el segell distintiu que acredita la seua adhesió a l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016, una iniciativa del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social que té com a objectiu reduir la taxa d’atur entre els joves del nostre país i fomentar l’emprenedoria, i que s’enmarca en la iniciativa europea de Garanti Juvenil, que preten facilitar l’accés al mercat laboral dels joves menors de 25 anys.

 

Des de l’Ajuntament d’Oliva es recorda a totes les persones joves que vullguen ser beneficiàries, que han de presentar una declaració expressa de tindre interés en participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupen en el marc de la Garantia Juvenil. El personal tècnic de l’ADL està a disposició de qualsevol jove que necessite més informació.

 

D’altra banda, l’Ajuntament d’Oliva, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha aconseguit la seua inclusió dins de la Xarxa Orienta, una xarxa d’entitats en matèria d’Orientació Laboral creada per la Conselleria d’Economia, Indústria i Turisme.

 

“Es tracta d’una acreditació molt important per a la nostra ADL, ja que, segons es va indicar als nostres tècnics en una reunió a València, a partir d’ara totes les ordres i convocatòries, en matèria de formació d’ocupació, només les podran sol·licitar aquelles entitats que estiguen adherides a aquesta Xarxa Orienta”, ha assenyalat González.