Salta al contingut

Premsa

Oliva executa obres d’eliminació de barreres arquitectòniques per valor de 25.000 euros

La regidora de Benestar Social en funcions, Paqui López, ha donat a conéixer les actuacions en matèria d’eliminació de barreres arquitectòniques que estan en marxa, en aquest moment, a diferents zones de la ciutat d’Oliva.

 

La primera memòria ja ha finalitzat a la zona del barri de Sant Francesc amb l’execució del rebaix de vorera a les següents zones: carretera de Pego, front al Centre Social de Sant Francesc; carrer de Joaquim Rodrigo, encreuament amb la carretera de Pego; carrer de Joaquim Rodrigo encreuament amb la carretera de Dénia; carrer del Comte d’Oliva front al núm. 1; carrer del Comte d’Oliva front al núm. 3; i carrer del Comte d’Oliva front al núm. 17.

 

Aquesta primera fase compta amb un pressupost de 10.000 euros, que ha estat sufragat íntegrament pel consistori municipal, a través del departament de Benestar Social.

 

La segona de les memòries ha estat subvencionada per la Diputació de València amb 10.000 euros i compta, a més, amb una aportació municipal de 5.000 euros. Les actuacions d’aquesta memòria s’iniciaran en breu i consistiran també en l’adaptació de les voreres actuals a unes altres adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i la col·locació de bol·lards i senyalització de trànsit.

 

Les zones on s’actuarà en aquesta memòria són l’encreuament del carrer de l’Alcalde Fco. Llorca amb el passeig de Lluís Vives, encreuament del carrer de Guillem de Castro amb el passeig de Fco. Brines, encreuaments del carrer de Manuel de Falla amb el Conservatori comarcal, encreuament del carrer del Comte d’Oliva i cantonada carrer de Guillem de Castro núm. 4 amb el carrer de la Fonteta de Sòria.

 

“Es tracta d’actuacions molt necessàries per intentar fer d’Oliva una ciutat més accessible a tots els ciutadans” assenyalava la regidora de Benestar Social en funcions, Paqui López.