Salta al contingut

Premsa

Benestar Social organitza l’Escola d’Estiu 2015

La Regidoria de Benestar Social organitza, un any més, l’Escola d’Estiu que enguany tindrà lloc a les instal·lacions del col·legi Lluís Vives. L’edició de 2015 s’ha programat en tres torns: un primer de l’1 al 15 de juliol, un segon del 16 al 31 de juliol, i un tercer de l’1 al 15 d’agost.

  

Cal recordar que esta Escola d’Estiu és un lloc on els més menuts poden gaudir de les seues vacances amb tot tipus de jocs i tallers durant el seu temps lliure en l’estiu. L’horari és de 09.00 a 13.30 hores i enguany l’Escola d’Estiu també incorpora els serveis optatius de menjador i d’autobús a la platja.

 

Les inscripcions es poden realitzar del 22 al 24 de juny al Centre Social de Sant Vicent, en horari de 09.00 a 11.00 hores. La documentació que cal presentar és: full d’inscripció, fotocòpia del DNI de la persona que signa, i cartilla de la Seguretat Social on apareix el xiquet/a, i justificant de l’ingrés bancari.

 

El preu de l’Escola d’Estiu és de 60 euros (per torn, sense menjador) i de 97 euros (per torn, amb menjador). El servei d’autobús té un preu de 5 euros per torn.