Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia la XXVI Fira del Motor i Maquinària Industrial

Oliva celebra este cap de setmana la XXVI Fira del Motor i Maquinària Industrial al recinte firal a l’aire lliure, situat entre el passeig de Lluís Vives, de l’Alcalde Juan Sancho, i de Joan Fuster.

Un any més l’organització de l’esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el recolzament de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte disposa de 14.000 metres quadrats d’exposició totalment tancat, i està prevista la participació de més de 50 expositors.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, maquinària industrial, autoescoles, bicicletes, mitjans de comunicació, associacions relacionades amb l’empresa i l’agricultura, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

Com activitats complementàries a la Fira del Motor, enguany es realitza la XI Matinal Motera que es desenvoluparà el diumenge, 28 de juny, a la zona del passeig des de les 09.00 h fins les 13.00 h.