Salta al contingut

Premsa

Ludoteca de Pasqua

La delegació de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva ofereix durant la primera setmana del mes d’abril la tradicional Ludoteca de Pasqua.

L’horari previst per aquesta edició s’ha ampliat de 9.00 h a 13.30 h, els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril. Aquest servei recordem que està dirigit a menors a partir de 3 anys i el preu total és de 30 euros.

L’edició d’enguany es realitzarà al Centre de Participació Ciutadana del Pinet (CPC) ubicat al carrer Eras de Juan s/n. Les inscripcions es poden realitzar els dies 25 i 26 de març de 09.00 h a 14.00 h al Centre Social de Sant Vicent.

«L’acceptació que ha tingut els anys anteriors la Ludoteca de Pasqua, ens fa tornar a plantejar l’obertura aquest any, donant així resposta a la demanda pels pares, i omplir el temps d’oci i aprenentatge dels menors d’una banda, i contribuir a facilitar als pares i mares treballadors una alternativa per als seus fills durant les festes, conciliació vida familiar-vida laboral» assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

Les activitats a realitzar en aquests dies seran molt diverses amb la realització de diversos tallers, manualitats i jocs a realitzar al CPC del Pinet.

Més informació, al telèfon 96 285 0213 o a la pàgina web municipal www.oliva.es