Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprova el conveni de col·laboració amb l’AAMO per l’any 2015

El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha signat aquesta setmana amb el president de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, Ferran Escrivà, el conveni de col·laboració anual amb aquesta entitat musical de la ciutat.

El regidor ha assenyalat que «el conveni de 2015 puja a 20.550 euros, per tant s’ha mantingut la mateixa quantitat econòmica que l’any anterior. La música a Oliva suposa un dels referents culturals de la nostra ciutat, i l’Artístico Musical realitza una magnífica tasca educativa, a més de donar molt de contingut a la programació cultural amb tot un seguit de concerts i actuacions d’interés general. Per eixe motiu, l’Ajuntament sempre estarà al seu costat».

El regidor delegat ha explicat que «la intenció és seguir dotant Oliva d’una oferta musical diversa i ben completa, però cal incrementar aquest suport institucional, i no únicament en l’àmbit econòmic». En aquest sentit, cal remarcar que amb la formació del nou govern municipal es va afegir la denominació a la Regidoria de Cultura, «ara de Cultura i Música, un gest simbòlic però que posa de manifest que el consistori és conscient de la magnitud i rellevància que actualment ha assolit tot el col·lectiu musical d’Oliva», apuntava Escrivà.

Per la seua banda, el president de l’associació, Ferran Escrivà, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva a través de la Regidoria de Cultura i Música per continuar any rere any apostant per la formació musical a la nostra localitat.