Salta al contingut

Premsa

Presentació de la nova revista de l’associació de comerciants d’Oliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, ha presentat aquest matí a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Oliva, la segona revista “De compres per la nostra ciutat!”. Es tracta d’una publicació que pretén donar a conéixer l’ampla oferta comercial i de qualitat de l’associació, així com les ofertes puntuals que puguen oferir els         diversos sectors o comerços associats.

La presentació ha estat a càrrec del regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, de Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, i de Maria Rosa Escrivà, membre de la directiva de l’associació de comerciants.

Per la seua banda, Pepe Salazar ha destacat “l’esforç i el gran treball que està realitzant ACCO”. Per això mateix ha volgut convidar tots els olivers, davant la campanya de Nadal i Reis que s’aproxima, “a fer les nostres compres als comerços d’Oliva per diversos motius: perquè tenim un comerç pròxim i especialitzat, que ofereix un tracte personalitzat, i perquè comprant a Oliva li donem vida a la ciutat”. Per aquest motiu, el regidor ha reiterat una vegada més el suport de la delegació que encapçala a ACCO, “pels llocs de treball i el benefici  econòmic per a Oliva que generen”.

Maria Rosa Escrivà, d’ACCO, ha explicat que presenten aquest segon número de la revista per la bona acollida que va tindre el primer. I ha destacat l’article signat per totes les òptiques associades, cosa que indica la unió dels comerciants d’ACCO. “Hem d’entendre que la nostra competència són els comerços de fora d’Oliva; nosaltres estem tots junt”, ha afegit Escrivà. En el mateix sentit, la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, ha destacat que està molt orgullosa del treball de l’Associació, “perquè estem tots junts i treballem amb il·lusió, i això es nota amb els nous comerços que s’han afegit a l’associació recentment”, i ha volgut agrair el suport del regidor Pepe Salazar als comerciants         d’Oliva.

La revista estarà disponible, de forma gratuïta, als comerços associats (uns 120 en l’actualitat), i la intenció és renovar-la de forma bimestral. De moment té una tirada de 5.000 exemplars però no es descarta en un futur incrementar, tant la tirada com la periodicitat, que podria passar a ser mensual

01 06