Salta al contingut

Premsa

El Servei Especialitzat d’Atenció a la Dependència (SEAD) de l’Ajuntament d’Oliva imparteix un curs per a cuidadors no professionals de persones dependents

El passat 16 de novembre el SEAD va començar un curs dirigit als cuidadors principals de les persones en situació de dependència, que romanen en el seu domicili dins el marc del sistema d’autonomia i atenció a la dependència, sota les directrius de la Conselleria de Benestar Social, i que s’ha desenvolupat en diverses sessions del 16 al 20 de novembre.

El que pretén la Regidoria de Benestar Social amb aquest tipus de formació és tractar de donar suport al cuidador de les persones en situació de dependència perquè siguen concients del valor tan important que tenen per millorar la qualitat de vida dels seus familiars.

L’objectiu del curs és ajudar les persones des del punt de vista sanitari i social. Per això, a més d’ensenyar les eines de cura diària, higiene, alimentació, etc. s’ha abordat també la part emocional, ja que considerem que els cuidadors també són els protagonistes en aquesta història.

El regidor de Benestar Social, Alejandro Salort, juntament amb la tècnica del Serveis Socials Especialitzat d’Atenció a la Dependència, Maria Serrano, volen agrair la col·laboració de tots els professionals que van participar com a docents en la formació dels cuidadors no professionals, així com agrair l’assistència a tots els cuidadors ja que “per a ells també és un esforç el fet d’assistir a aquest curs”.