Salta al contingut

Premsa

Contacontes de Nadal a la Biblioteca de Tamarit

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva inicia una col·laboració amb l’Escola Municipal de Teatre, que depén de la Regidoria de Cultura, per tal de dur a terme diverses activitats d’animació a la lectura.

Com va anunciar al mes d’octubre el regidor delegat d’ambdós departaments, Enric Escrivà, aquestes activitats tindran periodicitat mensual i aniran adreçades a tots els públics, especialment al públic infantil oliver. “D’aquesta manera, la inversió que hem realitzat en la formació teatral de la nostra gent té uns beneficis directes en la localitat».

La primera sessió, per a xiquets i xiquetes de 5 a 10 anys, consistirà en un contacontes basat en l’obra “Viatge de Nadal” d’Enric Valor. Serà a la Biblioteca de Tamarit, el dilluns 21 de desembre a les 17.30 h.

La següent activitat tindrà lloc el dissabte, 23 de gener de 2016, amb un passeig pel barri del Raval acompanyat de la representació teatral d’algunes de les famoses ‘Llegendes del Pinet’.

Així les coses, des de Biblioteques «continuem apostant per la programació d’activitats dinamitzadores que complementen el servei habitual dels nostres centres potenciant l’oferta sociocultural de la ciutat».