Salta al contingut

Premsa

Nova ampliació de l’horari d’estudi a la Biblioteca de l’Envic

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat una nova ampliació de l’horari especial d’estudi a la Biblioteca de l’Envic.

Així, en lloc de finalitzar el període especial d’estudi el dia 5 de gener, aquest s’allargarà als dies 7 i 8, i inclourà també els següents tres caps de setmana (dies 9, 10, 16, 17, 23 i 24), en horari de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 22.00 h.

A més a més, els estudiants que així ho desitgen podran utilitzar durant la resta de dies del mes de gener les instal·lacions de la Biblioteca de Tamarit, o de la mateixa Biblioteca de l’Envic, en els seus horaris habituals.

Escrivà ha manifestat la seua satisfacció per la bona acollida que ha tingut enguany l’ampliació de l’horari d’estudi i per la massiva afluència d’estudiants, i ha destacat especialment el bon ús que han fet de les instal·lacions.

Per últim, el regidor ha destacat l’esforç realitzat per a satisfer les demandes de la població estudiantil olivera, i ha manifestat el seu desig de reforçar l’oferta d’espais adequats per a la concentració i l’estudi.