Salta al contingut

Premsa

Inici del segon trimestre de l’Escola de Pares i Mares Municipal 2015-2016

La Regidoria d’Educació, a través del Gabinet de Psicologia i Pedagogia, posa en marxa el segon trimestre de l’Escola de Pares i Mares Municipal 2015-2016.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha assenyalat que “Des d’Educació som conscients de la importància de les famílies com a principal referent i model d’actuació en l’educació dels xiquetes i xiquetes. Per això, oferim una sèrie d’activitats de formació familiar, organitzades per les professionals del nostre Gabinet de Psicologia i Pedagogia”.

La primera de les activitats que oferim és el curs “Educar fills/es emocionalment responsables” on s’abordaran diferents aspectes, com ara l’autoestima, o es facilitaran pautes i orientacions a pares i mares per tal de millorar l’educació emocional dels seus fills/es. El curs té una durada de quatre sessions (3, 10, 17 i 24 de febrer) i es realitza en horari de 15.00 a 16.30 hores a la Sala de Conferències de la Casa de Maians. Està impartit per la psicòloga municipal, Mª José Tomàs. Els pares interessats han de realitzar inscripció prèvia.

Dintre de les activitats d’aquest segon trimestre, tindrà lloc l’1 de març una xerrada, a càrrec de les bibliotecàries municipals, Mª José Canet i Ester Peiró, amb el títol “Contem en família: animar a llegir des de casa”. Es tracta d’una activitat oberta a pares i mares que es realitzarà a partir de les 18.30 hores a la Casa de Maians.

FULL VALENCIÀ ESCOLA PARES