Salta al contingut

Premsa

Els xiquets protagonitzen el Carnestoltes d’Oliva amb un espectacle de Dani Miquel

L’artista presentarà el divendres 5 de febrer el concert “Musiqueries, més musiqueries”

La delegació de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat, per al pròxim 5 de febrer, un espectacle infantil amb motiu de la celebració de Carnestoltes. Es tracta del concert  “Musiqueries, més musiqueries” a càrrec de Dani Miquel i els seus “MA·ME·MI·MO·MÚSICS”, que tindrà lloc a la plaça de la Bassa a les 17.15 h.

Segons el mateix Dani Miquel, “Musiqueries, més musiqueries” és “un recull de cançons d’ara i de sempre, un concert que recupera cançons tradicionals valencianes com ara “La Masereta”, “La xata merenguera”, “Serra de Mariola”,  “Cigronet”, “La cançó dels colors”, “El poema al sol i a la lluna” i “Marieta, Marieta” un homenatge als protagonistes de terror de l’imaginari valencià”. “Les nostres cançons són com els somriures: antics, personals, alegres i necessaris”, afegeix el músic de l’Alcúdia.

Dani Miquel, “cantacançons i alquimista musical”, com li agrada anomenar-se, toca la dolçaina, la guitarra i la viola de roda. És professor de dolçaina pel conservatori Jose Iturbi de València, ha publicat diversos discos i llibres, també ha col·laborat en grups de dansa per diversos pobles valencians, i, en l’actualitat, forma part dels grups de folk valencians Sonadors de la Guaita i Aljub.

Per la seua banda, el delegat de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha explicat que la Regidoria que dirigeix “ha volgut completar la celebració de les Carnestoltes que ja realitzen els diversos col·legis d’Oliva amb un espectacle de carrer en valencià i de qualitat, perquè tots els xiquets tinguen accés a una actuació cultural de primer nivell i específicament dissenyada per a ells”. Per això Salazar ha volgut convidar a tots els xiquets a assistir a l’espectacle de Dani Miquel i els  MA·ME·MI·MO·MÚSICS” el pròxim divendres 5 de febrer a la plaça de la Bassa.

Cartell Carnestoltes Infantil Oliva 2016