Salta al contingut

Premsa

V Torneig Nacional de Bàsquet a Oliva

Oliva serà la seu, del 28 al 31 de març, de la cinquena edició del Torneig Nacional Ciutat d’Oliva. Un torneig que, enguany, comptarà amb la participació de 36 equips en les categories aleví, infantil, cadet i júnior, tant masculina com femenina.

La presentació s’ha realitzat amb la presència del regidor d’Esports, Salvador Fuster, el director tècnic del torneig, Eduardo Blanquer, i Fran Sòria com a representant del Club Bàsquet Oliva.

En esta edició participaran els equips Zona Press de San Sebastián de los Reyes (Madrid), CD Covicar de Rivas (Madrid), CB Esparreguera (Barcelona), Valcude d’Alcobendas, Sant Andreu Natzaret de Badalona, Mislata, Gandia Bàsquet, Sedís Bàsquet de la Seu d’Urgell (Lleida), Olímpico 64 de Madrid, a més de Dénia BC, i CB Oliva, en les diferents categories.

«Es tracta d’un torneig molt atractiu per a l’espectador i on durant quatre dies es podrà gaudir del millor bàsquet en diferents categories. Durant esta Setmana Santa, Oliva es convertirà en un punt de referència nacional del món del bàsquet» assenyalava el regidor d’Esports, Salvador Fuster.

Més de 400 jugadors, 80 entrenadors, unes 30 persones de l’organització entre voluntaris i estaf, més d’un miler d’espectadors que passaran per les instal·lacions municipals del pavelló d’Oliva, fan d’aquest torneig un dels més bonics d’aquestes dates.

«Els partits començaran dijous, 28 de març, i s’allargaran fins el diumenge, 31 de març, que es disputaran les finals del torneig en les diferents categories» assenyalava el director tècnic de la competició, Eduardo Blanquer.

El torneig està organitzat pel CB Oliva i Oci Experience SL i s’ha consolidat com un dels més importants de la temporada. Va començar a Dénia, durant dues edicions, per a traslladar-se després a Oliva, lloc on ha crescut fins a assolir aquestes impressionants xifres i s’ha assentat durant cinc anys, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva i a la feina de tots els voluntaris del club i molta gent més.

«Activitats d’este tipus també ofereixen l’oportunitat de donar a conéixer la nostra ciutat, els nostres costums i la nostra gastronomia a totes estes persones que ens visitaran durant estos quatre dies» indicava el regidor d’Esports.

«Des del Club Bàsquet Oliva volem agrair a tots els col·laboradors, i en especial als Serveis Esportius de l’Ajuntament d’Oliva, la seua implicació en el torneig, i desitgem que siga tot un èxit d’organització i participants» comentava el representant del club, Fran Sòria.

Aquesta temporada, a més es a col·laborarà amb UNICEF; es donarà un euro per cada participant i es farà una campanya de sensibilització entre tots els assistents a l’esdeveniment. Es preveuen més de 200 acompanyants i al pavelló sempre hi haurà un gran ambient, sobretot la jornada de les finals (diumenge, 31 de març) que es reuneixen tots els equips per a l’acte de cloenda.