Salta al contingut

Premsa

PROGRAMA MUNICIPAL GOLF A L’ESCOLA

Els professors dels centres educatius d’Oliva van completar el passat divendres, 12 d’abril, la seua preparació per a implantar el nou programa «Golf a les escoles», impulsat per l’Ajuntament d’Oliva, el Club de Golf Oliva Nova, la Federació Espanyola de Golf, i la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana.

El programa consistirà en acostar els alumnes al golf dins dels mateixos centres escolars, en horari lectiu, amb material especial subministrat per la federació, i mitjançant una metodologia en la qual preval la diversió.

«Esta és una iniciativa altruista que dóna a conéixer als escolars d’Oliva l’esport del golf. A través dels Serveis Esportius Municipals, els col·legis, i el Club de Golf Oliva Nova, pretenem que esta disciplina esportiva passe a ser coneguda més en detall pels nostres menuts» assenyalava el regidor d’Esports, Salvador Fuster.

Els professors i mestres d’Educació Física de les escoles han aprofitat la setmana del 9 al 12 d’abril per conéixer el material, els manuals, i vídeos subministrats per la Federació: les primeres tres sessions van tenir lloc al Poliesportiu Municipal d’Oliva, els dies 9, 10 i 11 d’abril; i el dia 12 en les instal·lacions de pràctiques d’Oliva Nova Golf, on van practicar cops i van conéixer els detalls del camp.

El programa es desenvoluparà en les escoles durant els mesos d’abril, maig i primera quinzena de juny. La segona fase els introduirà en l’experiència de jugar al camp com a pràctica final per a tots els alumnes, preparant per al pròxim curs escolar, on s’està estudiant la possibilitat d’organitzar a partir del mes d’octubre, amb la 1a lliga interescolar de golf. «Esta és una competició que es posaria en funcionament durant el curs escolar 2013/2014 i que acostarà el món del golf als escolars de la nostra ciutat» comentava el regidor Salvador Fuster.

La Federació Espanyola de Golf, i la de la Comunitat Valenciana, han aplaudit esta iniciativa de l’Ajuntament d’Oliva i del Club de Golf Oliva Nova, original pel gran nombre de col·legis que l’han recolzada, i confien que siga un punt de suport per a l’interés dels alumnes cap a un esport tan saludable i educatiu com el golf.

Dates del programa: del 15 d’abril al 21 juny 2013
Centres Educatiu que participen: IES Gregori Maians; IES Gabriel Ciscar; CV Sant Josep de la Muntanya; CC El Rebollet; CP Santa Anna; CP Desemparats; CP La Carrasca; CP Lluís Vives; i CP Alfadalí.
Edats: 10 a 15 anys (3r cicle de primària i 1r cicle d’ESO).
Nombre d’alumnes que participen: 500 aproximadament