Salta al contingut

Premsa

Oliva ret homenatge a la figura d’Ovidi Montllor

La figura i trajectòria d’Ovidi Montllor seran motiu d’homenatge aquest pròxim divendres dia 12, amb la projecció al Teatre Olímpia del documental ficcionat “L’Ovidi: el making off de la pel·lícula que mai no es va fer”.

“Ovidi Montllor torna a fer-se visible gràcies a aquest rigorós, emotiu i necessari documental que retrata la vida de l’artista valencià més polifacètic de tots els temps”, assenyalava el regidor de Cultura, Enric Escrivà. Prèvia a la projecció, hi haurà l’actuació del cantautor alcoià Pau Miquel Soler, que farà seus alguns dels temes més reconeguts de l’Ovidi.

A la presentació de l’acte han estat presents el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Enric Escrivà, i el productor Carles Miralles, d’Aires de Cinema.

«El llargmetratge, paral·lelament, conta les dificultats que sempre han ficat les institucions per a contar la seua història”, explicava Miralles. «Una productora de cinema (Rosana Pastor) intenta alçar un projecte cinematogràfic basat en la vida d’Ovidi Montllor, mentre l’actor Eduard Fernàndez crea el personatge entrevistant-se amb els amics i familiars del cantant i actor valencià».

La cita és demà divendres dia 12 a les 20.30 h amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

C_L'OVIDI BANNER