Salta al contingut

Premsa

El regidor de Planejament, Blai Peiró, vol impulsar el sector 18 de la platja d’Oliva com a zona hotelera i de serveis

El primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea de Planejament, Blai Peiró, ha manifestat la seua voluntat d’impulsar i desenvolupar el Sector 18 de la platja d’Oliva com a zona hotelera i de serveis. Segons ha manifestat «cal desenvolupar una zona hotelera i de serveis que siga compatible amb la protecció del medi ambient i de la zona litoral».

El regidor de Planejament ha manifestat la necessitat de traslladar a la Conselleria que és possible compatibilitzar el desenvolupament del Sector 18 amb la protecció del medi ambient. Segons Blai Peiró «no ordenar el territori ha portat a la proliferació de xalets fora d’ordenació i, a més, ha suposat la destrucció de molts metres quadrats del territori de manera innecessària. Si volem posicionar-nos en el sector turístic és necessari, a més dels apartaments turístics, que Oliva dispose de places hoteleres i una zona de serveis per als turistes».

El regidor del Grup Municipal de Projecte Ciutadans d’Oliva ha manifestat que «som un referent del medi ambient, a la zona litoral de la Comunitat Valenciana, però el PATIVEL de la Conselleria (PLA D’ACCIÓ TERRITORIAL DE LA INFRAESTRUCTURA VERDA DEL LITORAL) ha d’entendre que som els majors interessats a protegir les nostres platges, i volem ser un referent a demostrar que es pot protegir el medi ambient i el litoral sense renunciar a una zona hotelera i de serveis ben planificada «.

sector 18